Alberg de Bruguera

Cal Nuri

Rodejat per la Serra Cavallera i les capçaleres dels rius Ter i Freser, Cal Nuri, ens permet gaudir d´un dels més meravellosos entorns en una casa acollidora i dotada de dues sales on gaudir en grup.

La Casa

L´alberg compta amb 30 places, amb dret a cuina equipada. És perfecta per a grups familiars, amics, empreses, etc. En exclusivitat per a vosaltres.

VEURE MÉS

El Poble

Bruguera és un poble pintoresc i de molt bon gust de la Vall de Ribes, envoltat de prats, bancals i fonts que de segur us delectaran.

VEURE MÉS

Activitats

Disfruteu de l'entorn rural i la bellesa de la natura. Activitats de muntanya amb vistes impressionants i diversos recorreguts.

VEURE MÉS

Gaudeix de la natura en un entorn tranquil de muntanya

Un lloc per al relax

La Casa

L'Alberg consta de dues plantes. A la planta baixa trobem menjador amb llar de foc i cuina equipada i també lavabo amb 1 w.c i 4 piques. A la primera planta trobem el dormitori principal amb 22 places (11 lliteres) i dues habitacions de 4 places (2 lliteres a cadascuna), també un lavabo amb 3 dutxes, 2 w. c i 2 piques.
Davant de l'entrada principal hi ha un pati exterior amb una taula i bancs i més a baix hi ha el prat a disposició.

Serveis

30 Persones

3 Dormitoris

Aigua calenta

Sala Comuna

Xemeneia

Cuina Equipada

Menjador 40 Persones

Pati

Camp Esportiu

Les Habitacions

Dormitori de 22 places

El dormitori principal es troba a la primera planta i compta amb 11 lliteres que poden acomodar 22 persones, en aquesta planta hi ha un lavabo amb 3 dutxes, 2 w. c i 2 piques.

Dormitori de 4 places

A la primera planta hi ha a més dos dormitoris amb dues lliteres cadascun, on es poden allotjar còmodament 8 persones, 4 per cada dormitori.

Menjador

A la planta baixa trobem la sala comuna amb llar de foc i cuina equipada i el menjador amb capacitat per a 40 persones i també un lavabo amb 1 w.c i 4 piques.

Galeria

Cal Nuri és l’Alberg que gestionem des de l’Eina Cooperativa. Es troba al petit poble de Bruguera, l'Alberg compta amb 30 places amb dret a cuina equipada. L'oferim per estades a grups familiars, d'amics, esplais/agrupaments, entitats, etc amb exclusivitat (no haureu de compartir amb ningú més).

CONDICIONS
 • La casa és d'ús exclusiu.
 • El nombre màxim de persones/nit (inclosos els infants) és de 30. En cap cas es pot superar. En cas que es passi, no serà possible realitzar la estada i no hi haurà retorn de la paga i senyal, a mes a mes de realitzar les accions legals oportunes que L’Eina Cooperativa consideri.
 • S’entrega la cuina neta i en bon estat. L’entitat que gestiona l'Alberg no té cap responsabilitat en la gestió de la cuina ni del menjar que si pugui fer durant l'estada del grup. És el grup el responsable del bon ús i de les mesures higièniques necessàries. S’aconsella guardar una mostra testimoni en congelació per tal de poder fer una analítica en cas d'intoxicació.
 • Com també si hi ha alguna persona del grup que ve a la casa i té algun tipus d’al·lèrgia o intol·lerancia, serà el client el que es faci responsable alhora de fer i/o comprar les matèries primeres.
 • El responsable del grup es compromet a deixar la casa en les mateixes condicions que l’ha trobada, o abonar els desperfectes que hagi ocasionat. Qualsevol conseqüència derivada de les actuacions del grup va a càrrec del responsable.
 • Es imprescindible portar sac de dormir, coixí i tovalló, a part dels estris personals.
 • En cas de malaltia o accident, els serveis mèdics i les medicines seran a càrrecs del grup assistent, així com la responsabilitat legal. L’Alberg no assumeix cap risc davant de tercers per les activitats realitzades pel grup, que són de la seva plena responsabilitat.
CONDICIONS ECONÒMIQUES DE LA RESERVA
 • La instal·lació quedarà reservada quan els seus administradors rebin l’import de paga i senyal juntament amb el full de reserva degudament signat.
 • En cas d’anul·lació de l’estada, la paga i senyal no serà retornada.
 • La factura definitiva es farà en base a les dades del contracte.
 • Juntament amb la reserva caldrà abonar una fiança de 75€ que serà retornada un cop els administradors hagin comprovat que no hi ha desperfectes i les instal.lacions s'han deixat correctes.
NORMATIVA
 • Heu de mantenir netes les instal·lacions.
 • El grup serà el responsable de treure les escombraries de l'Alberg i deixar-les als contenidors del poble.
 • Queda totalment prohibit menjar als dormitoris així com fumar i consumir begudes alcohòliques durant l'estada.
 • La distribució de taules, cadires, lliteres i qualsevol tipus de matèria, no es podran canviar de lloc.
 • No es poden treure mantes, llençols.... als exteriors de la casa.
 • No es pot jugar per sobre les lliteres com tampoc pujar amb el calçat posat.
 • Caldrà respectar l'entorn general de les instal·lacions així com la vegetació de la zona.
 • Encara que nosaltres estem gaudint d’uns dies de vacances cal respectar el descans dels habitants del poble, ja que ells l’endemà han de treballar.
 • Respecteu el mobiliari, estris …
 • Les hores d'entrada i sortida de la casa son les que figuren al contracte.
 • En cas de produir-se qualsevol desperfecte s’abonarà al finalitzar l’estada.
 • No és permès portar animals de companyia.
 • S'aconsella que algun responsable del grup porti cotxe durant l'estada, per qualsevol imprevist.

Bruguera

El Poble

Bruguera, a la vall de Ribes, és un bonic poblet rural, molt pintoresc i ben conservat que evoca un ambient encantat i que ens transporta al passat a cadascuna de les seves cases ia cadascuna de les seves pedres. La zona convida a un turisme tranquil, i als voltants de l'alberg es poden fer passejades i excursions. A prop hi ha llocs d'interès natural com la serra Cavallera i els naixements dels rius Ter i Freser. També mereixen una visita les mostres d'art romànic que podeu trobar a la zona, sempre sota la mirada del Taga, una muntanya senyorial que domina tot el lloc.

Bruguera és una entitat de població del municipi de Ribes de Freser a la comarca del Ripollès. Es va incorporar al terme municipal de Ribes a mitjans del segle XIX. Està situat a 1.200 metres d'altitud, al vessant assolellat i occidental del Taga. L'economia tradicional s'ha fonamentat en el conreu de les terres i bàsicament de l'explotació ramadera. El barri està format per un grup de masies distribuïdes al voltant de l'església de Sant Feliu, que contribueixen a la bellesa del lloc i a la noblesa d'un passat agrícola que encara avui hi és present. El nucli està envoltat de grans valors paisatgístics.

La zona es tracta d’un paratge natural ordenat, sense urbanitzacions descontrolades ni turisme agressiu, amb grans atractius com el paisatge, la tradició i el lleures en un marc privilegiat. Podem citar com  a principals reclames els espais naturals de la Serra Cavallera i les capçaleres dels rius Ter i Freser; el romànic de Queralbs, Fustanyà, Santa Magdalena, Dòrria i Toses; les masies i els habitatges pirinencs de Serrat, Bruguera i Nevà; la Vall de Núria... La Vall de Ribes representa doncs un entorn natural incomparable amb moltes possibilitats lúdiques en plens Pirineus. 

Activitats

Itineraris i notes:
El punt de partida d’aquest itinerari se situa al veïnat de Bruguera, situat al vesssant solell del Taga (2039 mts), el punt més alt de la Serra Cavallera; des del seu cim es domina un extens territori ple de valls i muntanyes, un punt que ofereix magnifiques panoramiques de bona parts d’aquesta zona dels Pirineus, des del Puigmal al Cadí; estenent la mirada cap a llevant, des de dalt, també es pot anar ressseguint el sentit descendent de la serrralada pirenaica fins els seus darreres contraforts de l’Emporda; en un dia calr i de bona visibilitat podem fins i tot entreveures els massissos de Montserrat i Pedraforca. Des de Bruguera mateix parteix una pista forestal, de molt bon transitar, que es va enfilant muntanya amunt fins Coll de Jou (1620 mts) i el Refugi de Muntanya de Sant Jordi, als peus dels cims del Taga i de Sant Amanç (1845 mts).

El nucli de Bruguera esta format per un conjunt de masies i d’antigues cases de pagès seguint el camí d’arribada i a l’entorn de l’església romànica de Sant Feliu (datada al segle XII) La majoria d’aquestes cases estan restaurades amb molt bon gust i criteri, contribuint a la bellesa dels lloc i a la noblesa d’un passat agrícola i ramader no gaire llunyà, avui encara present: de tant en tant, un ramat de vaques camí de la pastura, vigilades per un gos d’atura i seguides pel seu amo, contribueixen a la idiosincràsia d’un lloc que es eminentment tranquil, quiet i bonic. ​Per conèixer més, visiteu els enllaços següents: www.vallderibes.cat i www.valldenuria.com

Galeria de Fotos

Cal Nuri és gestionat des de l’Eina Cooperativa